«Шлях Гедиміновичів» збагатився ще однією литовською перлиною – містом Таураг

Луцьк, Україна, - 7 жовтня 2015 року Асоціація органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» (Україна) та Муніципалітет Таурагзького району (Литовська Республіка) підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів». Від імені Асоціації документ підписав її Президент Микола Романюк, а від імені Муніципалітету Таурагзького району – мер Зігітас Мічюліс. Своїми підписами сторони закріпили бажання та прагнення співпрацювати в рамках проекту та утвердити бренд Гедиміновичів на світовому рівні.

Пан Зігітас зазначив, що муніципалітет дуже зацікавлений у проекті та подякував Асоціації за ініціативу.

Зігітас Мічюліс: «Ми раді приєднатися до міжнародного проекту та готові докласти усіх зусиль, щоб «Шлях Гедиміновичів» був об’єднавчим елементом не лише між містами, а й сім’ями зокрема»

Пан Романюк наголосив, що, звертаючись до нашого спільного минулого, ми не меншою мірою шукаємо ефективних моделей плідної співпраці в майбутньому.

Микола Романюк: "In varietate concordia – мото нашого проекту та принцип Великого князівства Литовського, Руського та Жемайтійського, яке вчить нас будувати та збагачувати наше майбутнє розмаїттям"

Меморандум про співпрацю